Puoluejohto

Liity jäseneksi

Maailmaa voi muuttaa. Tarvitaan vain rohkeita ihmisiä.
Liity jäseneksi

Haluatko mukaan presidenttikampanjaan?

Suomalaiset ansaitsevat arvoiltaan tinkimättömän, kokeneen ja maailmanpolitiikkaa syvällisesti tuntevan presidentin. Nämä kriteerit täyttävän ehdokkaan SDP aikoo myös ehdolle asettaa. Tule mukaan kampanjaan!

Puoluekokous 2023

SDP:n 47. puoluekokous pidettiin 1.-3.9.2023 Jyväskylässä. Tutustu puoluekokouksen materiaaleihin.

Tule mukaan

Haluatko muuttaa maailmaa? Haluamme kutsua sinut joukkoomme vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan Suomea rakennetaan. Liity SDP:n jäseneksi!

Tilaa Bäkkäri

Avaa ovi politiikan takahuoneeseen. Bäkkäri on SDP:n uutiskirje kaikille, jotka ovat kiinnostuneita politiikasta ja ihmisistä politiikan takana.

Sanna Marin

Suomi koulutuksen kärkimaaksi

Osaamisen ja koulutuksen on oltava tulevien eduskuntavaalien kärkiteemoja. Teemme koulutukseen ja osaamiseen liittyvän noston joka viikko vaaleihin asti.

Tutustu Suomi koulutuksen kärkimaaksi -nostoihin
Demokraatti tilausmainos, 39 €/4 kk

Tilaa Demokraatti 39 €/4 kk

Demokraatti on SDP:n pää-äänenkannattaja, kotimaan politiikan, työmarkkinoiden ja kulttuurin ykköslehti.

Tilaa Demokraatti

Vastuullinen talouspolitiikka

Mitä on vastuullinen talouspolitiikka? Varapuheenjohtajamme Niina Malm ja Matias Mäkynen kertovat videoilla, mitä vastuullinen talouspolitiikka SDP:lle tarkoittaa.

Sosialidemokratian perusarvot

Vapaus

Vapaus tarkoittaa jokaisen ihmisen oikeutta elää omaa elämäänsä ja tehdä omia valintojaan. Se tarkoittaa myös vapautta pelosta, turvattomuudesta ja puutteesta.

Lue lisää arvoistamme

Tasa-arvo

Jokaisella ihmisellä on yhtäläinen ihmisarvo, jonka vuoksi jokaisella tulee olla yhtäläiset mahdollisuudet oman elämänsä rakentamiseen.

Lue lisää arvoistamme

Solidaarisuus

Solidaarisuus on ennen muuta yhteisvastuuta ja yhteisöllisyyttä. Olemme riippuvaisia toinen toisistamme ja yhdessä enemmän kuin osiemme summa.

Lue lisää arvoistamme