SDP:n Tuula Väätäinen: Miksi perussuomalaisilla on hankaluuksia pysyä totuudessa?

20.4.2024

SDP:n kansanedustaja Tuula Väätäinen on huolissaan perussuomalaisten poliittisesta toiminnasta, joka on herättänyt vakavaa huolta totuuden ja lupauksien pitämisen suhteen. - Perussuomalaisten kyky arvioida oikeaa ja väärää näyttää olevan täysin hukassa.

– Olen jo lapsuudesta oppinut arvot totuudesta ja rehellisyydestä. Nämä kuitenkin tuntuvat olevan kaukana perussuomalaisten toiminnasta. Valkoiset valheet ja lupausten pettäminen näyttävät olevan perussuomalaisille arkipäivää ilman omantunnon tuskaa, Väätäinen toteaa.

Erityisen huolestuttavaa Väätäisen mielestä on perussuomalaisten äänestäjille antamat lupaukset lasten ja nuorten tulevaisuudesta, jotka ovat osoittautuneet tyhjiksi lupauksiksi. 

– Leikkaustoimet, joita perussuomalaiset ovat tukeneet, kohdistuvat monilta osin juuri lapsiin ja nuoriin, mikä kaventaa heidän mahdollisuuksiaan rakentaa polkua kohti menestyvää aikuisuutta, Väätäinen muistuttaa.

– Pettyneenä ja huolestuneena odotamme perussuomalaisilta selitystä täydelliselle takin käännölle ja poliittisen linjan ristiriitaisuuksille, Väätäinen päättää. 

Jaa sosiaalisessa mediassa