SDP:n Kim Berg: Perussuomalaisten vaalipuheet ovat tyhjiä lupauksia

30.11.2022

 – Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetti on kuin vasemmalla kädellä hätäisten tehty. Siihen ei sisälly yhden ainutta menolisäystä, ei yhden ainutta esitettyä uudistusta, mikä on varmasti jonkin sortin ennätys oppositiopuolueelle. Onko todella näin, ettei perussuomalaisilla ei ole mitään näkemystä siitä, mihin suuntaan Suomea tulisi kehittää? Berg kommentoi.

– Perussuomalaiset on haukkunut solkenaan Marinin hallitusta vaatien rahaa niin poliisille, opettajille kuin sairaanhoitajille. Puolueen laatima budjetti kuitenkin paljastaa, että nämä puheet eivät ole totta. Perussuomalaiset eivät oikeasti ole valmiita parantaa niitä asioita, mistä puhuvat. Jos perussuomalaiset johtaisi hallitusta, ei suomalaisten kannattaisi paljoa odottaa ratkaisuja bensan ja ruuan hinnan nousuun, ei maatalouden kriisiin – ei yhtään mihinkään. Perussuomalaisten vaalipuheet ovat tyhjiä lupauksia, Berg sanoo.

– Huomionarvoista on myös se, että perussuomalaiset ajaa leikkauksia kotouttamiseen ilmeisesti ilman minkäänlaista ajatusta siitä, miten jengiväkivaltaan puututaan. Suomen viranomaiset ja sosiaalitoimen ammattilaiset tarvitsevat nyt nimenomaan lisää resursseja ja työkaluja, mutta perussuomalaisilla ei tunnu olevan niitä antaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa