Tiina Kyllönen

nuorisotyöntekijä, omaishoitaja
Ikä: 40
Kunta: Kajaani
Vaalipiiri: Oulu
27

Olen lama-ajan lapsi, joka halusi pelastaa Suomen nuorison.

Sillä tiellä ollaan.

Olen Tiina, 39-vuotias ja olen kotoisin Manamansalosta, Oulujärven rannoilta. Työskentelen nuorisotyöntekijänä maaseudun kehittämishankkeessa. Teen vapaaehtoistyötä kansainvälisessä nuorisotyössä. Olen Kajaanin kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja, Kainuun aluevaltuutettu sekä varakansanedustaja. Olen äiti ja omaishoitaja.

Turvallisempaa tulevaisuutta!

Minulle tärkeää

Lasten ja nuorten hyvinvointi

Jokaisella lapsella tulee olla oikeus turvalliseen lapsuuteen. Lasten ja nuorten hyvinvointi koostuu hyvinvoivista perheistä, jaksavista aikuisista, toimivasta varhaiskasvatuksesta ja ennaltaehkäisevästä mielenterveyden tukemisesta.

Nuorisotyöntekijänä olen saanut keskustella nuorten kanssa heidän elämää vaikuttavista asioista. Etenkin mielenterveyden haasteet ja se ettei hoitoväylät ole kunnossa vaativat keskittymistä ja ratkaisujen löytämistä.

Työnteon kannattavuus

Voidakseen hyvin lapset tarvitsevat tuekseen hyvinvoivia aikuisia. Työnteon tulee olla kannattavaa. Perheiden jaksamisen vuoksi työtaakka ei saa olla liian kuormittava ja palkalla on tultava toimeen.

Puhdas luonto

Luonnon merkitys ihmisen hyvinvoinnille tulee muistaa. Tarvitsemme metsiä ja puhtaita vesistöjä. Luonnon varoja tulee hyödyntää, mutta siten että puhdasta luontoa säilyy myös meidän lapsille ja nuorille.