Jari Kivimäki

pääluottamusmies
Ikä: 54
Kunta: Seinäjoki
Vaalipiiri: Vaasa
114

Olen 53- vuotias aviomies, isä ja pappa. asun Seinäjoella, jossa työskentelen JHL:n pääluottamusmiehenä Seinäjoen kaupungilla. Minulle on tärkeää työntekijöiden edunvalvonta ja hyvä menestys JHL:n edustajistovaaleissa takasi merkittävän vaikuttamispaikan myös tällä kaudella liiton hallituksessa. Olen ollut pitkään mukana myös kuntapolitiikassa. olen Seinäjoen kasvatus - ja opetuslautakunnan jäsen sekä kaupunginvaltuuston varajäsen.

Minulle tärkeää

Reilu työelämä

Tulevissa eduskuntavaaleissa työelämän kysymykset ovat erityisen tärkeitä. Suomen talous kasvaa ja kilpailukyky paranee, kun työntekijöitä kohdellaan tasa-arvoisesti, työstä saa palkan, jolla tulee toimeen ja työntekijöiden jaksamisesta pidetään huolta.

Lapset ja nuoret

Lasten varhaiskasvatuksen laatu ja saatavuus on turvattava. Koulutus tuottaa innovatiivisia tulevaisuuden tekijöitä. Kuntien ja valtion on panostettava lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin.

Ikäihmiset

Ikäihmisillä on oikeus arvokkaaseen vanhuuteen ja lämpimiin käsiin, jotka antavat hoivaa, hoitoa ja turvaa. Hoivarobotti ei korvaa ihmisen tekemään työtä, vaan tukee sitä.